X

Blogs

Blog 2: De nieuwste woontrends

Welkom bij het tweede blog op de webshop van HAES deco. In dit blog gaan we het hebben over de nieuwste woontrends in 2022. We laten 2021 achter en gaan op pad naar hopelijk weer een normaal leven in 2022. Maar hoe zit het met de nieuwste trends binnen de wooninrichting? Dat is wat er besproken gaat worden in het eerste blog!

Kleurgebruik en vormentaal

Allereerst wordt er gekeken naar het kleurgebruik en vormentaal in de woonkamer. Allereerst valt het op dat dat de kleur groen in allerlei tinten weer terug te vinden is in de woonkamer, dit verwijst naar de natuur die de mensen weer samenbrengt. De andere kleuren die voorkomen in de trend zijn rood- en bruintinten. Deze twee tinten staan voor veiligheid, geborgenheid en evenwicht.

Qua vormentaal is de interieurtrend voor 2022 natuurlijke materialen en organische vormen. Er komen veel meubels terug die geïnspireerd zijn op de natuur. Toch nemen de trends steeds een minder grote rol in bij de wooninrichting. Het interieur wordt namelijk een steeds grotere afspiegeling van de persoonlijkheid van de bewoners.

Functionele en persoonlijke inrichting

Wat opvalt is dat de kamers binnen het huis steeds functioneler worden ingericht. De mens heeft namelijk steeds meer de behoefte om vrij te wonen. Eerst werden de ruimtes gezien voor een plek waar mensen zich terug konden te trekken, terwijl het huis nu steeds meer een combinatie wordt voor sociale activiteiten en toch ook een rustige plek voor jezelf. Verder zullen er steeds meer glazen wanden gebruikt worden om de grens tussen binnen en buiten kleiner te maken.

Als er puur gekeken wordt naar de woonkamer wordt deze steeds opener ingericht en het is vaak een uitbreiding van andere ruimtes zoals de keuken. De ruimtes worden aan elkaar verbonden door gebruik te maken van designelementen. De woonkamer wordt vaak ingericht met leer of natuurlijke stoffen die gericht zijn op een centraal punt zoals de televisie of de openhaard.

Stijl en sfeer

Qua stijl wordt 2022 echt gekenmerkt door twee verschillende stijlen, dit zijn de Retro en de Urban 90’s stijl. Zo komen er binnen de retro stijl kleuren zoals terra, blauw, okergeel en een combinatie van zwart-wit terug. Als er wordt gekeken naar de grafische stijl valt het vooral op dat de lijnen rond en zacht zijn, maar ook het strak en grafisch is helemaal terug. De meubels stralen een art-deco sfeer uit, dit komt door het gebruik van velours, glas en notenhout.

De Urban 90’s stijl wordt herkend door zijn koele ruige materialen zoals beton en staal die in combinatie worden gebruikt met felle kleuren, kunst en lichtbakken.

Blog 1: Wie zijn wij?

Welkom bij het eerste blog op onze website! Wij willen u graag kennis laten maken met de mensen achter het merk HAES deco. Dit zodat u weet waar de producten vandaan komen en hoe deze website tot stand is gekomen!

Wie zijn wij?

HAES deco: een passend design voor iedereen

Mijn naam is Bob Slendebroek, ik ben 22 jaar oud en volg de studie Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat het mij erg interessant leek om meer te weten te komen over het ondernemen. De reden dat ik heb gekozen voor de minor Winkel & Retailmanagement is, omdat het mij altijd al leuk leek om een eigen website op te zetten. Met deze eigen webshop is het te bedoeling om u bekend te maken met het merk HAES deco.

Het idee van de webshop is dus ook hieruit ontstaan. Er worden namelijk al wel producten verkocht van het merk HAES deco op Bol.com en Amazon, maar nog niet via een eigen website. Door het volgen van deze minor kon een opleiding dus mooi gecombineerd worden met het opzetten van de webshop!

Haesdeco.com

Haesdeco.com richt zich op het verkopen van verschillende soorten woondecoratie. Het assortiment bestaat op dit moment uit: fotolijsten, multi fotolijsten, fotolijst collages en vintage klokken. Ondertussen is dit assortiment al uitgebreid met stolpen en metalen decoractie voor aan de muur. Wij willen ons richten op goede service en een uiteenlopend assortiment. Na deze blog zullen er nog meerdere blogs worden gepubliceerd op de website om u op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van decoratie en wooninterieur. De blogs zullen om de zoveel tijd worden toegevoegd. Verder zullen deze blogs steeds een ander onderwerp hebben om het interessant te houden. Laat vooral weten wat u van onze blogs vind via het contactformulier en laat onderwerpen achter die graag terug ziet komen in blogs.

Wat kunnen wij u bieden?

Wanneer u iets aanschaft op de webshop van HAES deco bent u gegarandeerd van een snelle levertijd. Bestellingen worden namelijk al dezelfde dag verzonden als ze vóór 15:00 zijn besteld op doordeweekse dagen. Verder zijn het producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding en richt HAES deco zich op goede service. Daarnaast is er nog de optie toegevoegd om producten op te halen, zodra de bestelling is geplaatst kan u de producten twee uur later gelijk op komen halen.

Wij willen ons dus vooral richten op een goede service voor u! Dat is ons doel en dat is waar ons merk voor staat. Wij zullen altijd paraat staan om eventuele problemen op te lossen en bieden een eerlijke prijs voor onze producten.

Sociale Media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe producten op de website volg dan het Instagramaccount van HAES deco: @haesdeco.

Winkelwagen