X

Over HAES deco

Over HAES deco Logo
Op deze pagina is er algemene informatie over HAES deco te lezen, om u een helder beeld te geven wat voor merk het is en waarmee het zich bezighoudt. Het is een geregistreerd merk dat is opgezet in het jaar 2020. HAES deco focust zich op een passend interieur voor iedereen.

Wat er wordt bedoelt met een passend interieur, is dat het merk HAES deco het gevoel wil geven dat je thuis komt in een sfeervolle omgeving. 

HAES deco wil met een gevarieerd aanbod laten zien dat ieder huis sfeervol is te maken en dit doen wij ook graag voor jou. Dit proberen wij door onze collectie steeds verder uit te breiden voor u!

We willen graag dat je thuiskomt in een sfeervolle en gezellige omgeving. Pas wanneer u dat gevoel heeft, is ons doel bereikt!

Wie zit er achter het merk? 

De website is gemaakt, omdat HAES deco nog niet in het bezit was van een eigen website. Het merk valt onder het bedrijf Marketplace Trading B.V. 

Marketplace Trading heeft al jarenlange ervaring met het verkopen van producten via andere kanalen en vond het tijd om nu ook een eigen website te creëren voor zijn eigen merk.  

Een passend design dat moet zorgen voor het échte thuisgevoel, dat is waar HAES deco voor staat en voor wil zorgen.
Winkelwagen