X

Verzending/Afhalen, Terugbetaling & Retourbeleid

Retourneren

Wanneer u het product terug wil sturen, kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier.

De kosten van het retourneren nemen wij voor onze rekening. Zodra wij het ingevulde contactformulier hebben ontvangen met als reden retour, reageren wij zo spoedig mogelijk terug en zullen wij u de retoursticker opsturen naar het mailadres die contact heeft opgenomen.

Wanneer u het contactformulier invult met als reden om uw order te retourneren, verzoeken we u om het ordernummer hierbij in te voegen.

Terugbetaling

Zodra het artikel bij ons is ontvangen, zal het oorspronkelijke aankoopbedrag worden teruggestort naar de rekening waarmee de order in eerste instantie geplaatst is. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Kapotte levering

Mocht uw order kapot of beschadigd zijn, neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Er kan dan samen met u worden gezocht naar een passende oplossing.

Verzending

De bestelling wordt geleverd aan het door u ingevoerde adres. Wanneer u voor 15:00 uur op doordeweekse dagen uw bestelling plaatst, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Wij proberen er dan ten allen tijden voor te zorgen dat het pakket de volgende dag binnen is. Door periodieke drukte kan dit soms anders zijn.

Wanneer u na 15:00 uur op doordeweekse dagen uw bestelling plaatst, wordt het pakket de volgende dag verzonden.

Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen verzonden.

U zal de Track&Trace-code ontvangen in uw mailadres zodra het pakket is verzonden.

De kosten van het verzenden van uw order zijn €5,95, tenzij u boven een bestelbedrag boven de €50,- komt dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Afhalen

Het is ook mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Dit kan maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00. U kunt uw bestelling twee uur later gelijk op komen halen (tot 16:00).

Het afhaaladres:

‘t Holland 23A

6921 GX

Duiven

Heeft u vragen of hulp nodig?

Wanneer u hulp of vragen heeft, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Winkelwagen